Alergii sezoniere
ventilatie

Adio Alergii Sezoniere! Soluții pentru un Cămin Sigur și Sănătos!

Te trezești deseori cu nasul înfundat, ochii umflați și o senzație permanentă de oboseală? În ciuda aparențelor, soluția ar putea fi mai simplă decât crezi. Folosirea tehnologiilor moderne de aerisire eficientă, pentru a introduce aerul proaspăt și filtrat de alergeni, poate transforma casa într-un refugiu împotriva alergiilor de sezon.

Read More »
idei decorare perete 49 ecocald
ventilatie

Idei decorare perete pentru case moderne si confortabile

Într-o lume guvernată de haos… este normal să vrei să ai un spațiu al tău pe care să-l simți ca pe o extensie a personalității tale. Te invit să citești acest articol dacă ești în căutare de idei pentru decorarea pereților casei tale.

Read More »
sistem ventilatie de la ecocald pentru mai mult confort în noua ta casa
ventilatie

Sistem de ventilatie centralizat pentru mai mult confort în Casa Ta

Sistemul de ventilatie crește Confortul și Eficienta Energetica a casei. Asigură un microclimat plăcut și sănătos pe toată perioada zilei indiferent de anotimp și chiar dacă locația este într-o zonă poluată, cum ar fi centrul orașului. Astfel te poți bucura de toate facilitățile orașului și ai în același timp mereu aer proaspăt ca la munte în interior.

Read More »
zgomot ventilatie ecocald 2
ventilatie

Cât de silențios este sistemul de ventilație rezidențial?

Un sistem de ventilație corect dimensionat și instalat nu creează disconfort acustic. Prin alegerea corectă a unității de ventilație, a dimensiunii tubulaturii și prin minimizarea zgomotelor cu atenuatoare de zgomot se poate realiza o instalație care crește confortul casei, asigură schimbul continuu de aer și economisește energie.

Read More »
zona de confort al camerei
ventilatie

Zona de confort

Zona de confort din interiorul spațiului locuit Zona de confort este acea zonă dintr-o cameră în care omul se simte cel mai confortabil și este

Read More »