Ventilatia centralizata profi-air®

Imaginea de mai jos reprezinta un sistem complet de ventilatie centralizata. Click pe componente pentru vizualizarea lor.

Care sunt elementele componente ale sistemului de ventilație HRV?

Sistemul de ventilație este compus dintr-o unitate de ventilație și un sistem de tubulatură pentru distribuția aerului proaspăt și colectarea aerului viciat.  Sistemul asigură alimentarea cu aer proaspăt în camera copiilor, dormitoare, living, birou etc. respectiv elimină aerul viciat, încărca cu CO2, umezeala, mirosurile din bucătării și băi.

Singurele elemente vizibile ale sistemului sunt anemostatele prin care aerul proaspăt este introdus în camere și valvele prin care aerul viciat este extras din bucătărie și băi. 

Anemostatele și valvele se fixate în plenumuri. Plenumurile sunt montate în perete și prin tuburile profi-air comunică cu distribuitoarele de aer proaspăt respectiv cu colectoarele de aer viciat. 

Prin intermediul tubulaturii ISO sau OVAL, distribuitorul și colectorul se conectează la unitatea de ventilație. Unitatea de ventilație este conectată cu exteriorul cu două tuburi ISO unul pentru eliminarea aerului viciat și celălalt pentru introducerea aerului proaspăt.  

Distribuitoarele se vor monta în așa fel ca să permită accesul  în interiorul lor în scopul curățirii și reglării debitului de aer.

Întreg sistemul, se montează în interiorul anvelopei termice a clădirii. Vezi video.

În funcție de locul în care sunt montate, ventilatoarele cu recuperare de căldură pot fi: murale, de pardoseala și de tavan.

Care sunt elementele componente vizibile în clădire?

Ceea ce se vede în clădire (excepție făcând elementele din sala tehnică) sunt anemostatele, valvele și grilele. Sistemul de ventilație profi-air este unic prin colecția de grile Starline, create cu maximă sensibilitate și atenție la detalii. Sunt emblema calității germane Premium. Pentru a putea alege modelul potrivit cu decorul din interiorul locuinței a fost creată o aplicație.

Contact

Pentru informații, nu ezitați să ne contactați la telefon: 0787 329 920 sau email: ecocald@ecocald.ro.

 

Comentariile sunt închise.