Komfovent reune╚Öte un grup de 12 companii, care ├«╚Öi desf─â╚Öoar─â activitatea ├«n Lituania ╚Öi alte ╚Ť─âri Europene, ca Finlanda, Letonia, Germania sau Suedia.

Produc╚Ťia Komfovent

Are peste 700 de persoane care dezvolt─â, produc ╚Öi comercializeaz─â sisteme de ventila╚Ťie cu recuperare de c─âldur─â.

Fabricile Komfovent produc anual peste 20,000 de buc─â╚Ťi de unit─â╚Ťi de ventila╚Ťie, peste 60 de modele standardizate.

Merit─â men╚Ťionat c─â exist─â ╚Öi un num─âr mare de modele unice care sunt construite ├«n func╚Ťie de nevoile individuale.

Komfovent este prezent cu o gam─â larg─â de unit─â╚Ťi eficiente de tratare a aerului, produse domestice si industriale. Acoper─â debite, de 50 mc/h pana la 100.000 mc/h. Ofer─â echipamente ╚Öi facilit─â╚Ťi de produc╚Ťie, birouri, hoteluri, institu╚Ťii publice, apartamente ╚Öi case.

De men╚Ťionat unit─â╚Ťile cu recuperator de c─âldur─â rotativ ╚Öi cu pomp─â de c─âldur─â incorporat─â.

Cele doua familii Domekt R ╚Öi RHP, acoper─â un debit ├«ntre 50 m3/h si 1400 m3/h ╚Öi sunt destinate segmentului de pia╚Ť─â imobiliar─â civil─â neindustrial─â.

Recuperatorul (numit ╚Öi schimbator) de c─âldur─â rotativ asigur─â o recuperare de caldura de p├ón─â la 92%. Avantajul acestui schimb─âtor de caldura rotativ este ca nu are nevoie de racordare la eliminarea apei de condens. Respectiv la func╚Ťionarea ├«n condi╚Ťii termice joase ╚Öi nu exist─â pericolul de ├«nghe╚Ť.

Calitatea Komfovent

Are un sistem de management al calit─â╚Ťii care ├«ndepline╚Öte cerin╚Ťele standardului interna╚Ťional ISO 9001. Standardul se aplic─â proiect─ârii, produc╚Ťiei ╚Öi v├ónz─ârilor de echipamente de ventila╚Ťie ╚Öi sisteme de distribu╚Ťie.

Ofer─â cele mai bune solu╚Ťii tehnologice pentru satisfacerea nevoilor ╚Öi a╚Ötept─ârilor clien╚Ťilor.

Din anul 2013 au fost introduse sisteme de management al calit─â╚Ťii LEAN ╚Öi 5S. Se are ├«n vedere crearea unei valori mai mari pentru client prin utilizarea resurselor mai mici ╚Öi concomitent, cre╚Öterea avantjului competitiv pe pia╚Ť─â.

Protec╚Ťia mediului Komfovent

Komfovent a implementat un sistem de management de mediu care ├«ndepline╚Öte cerin╚Ťele standardului interna╚Ťional ISO 14001.┬á Standardul se aplic─â proiect─ârii, produc╚Ťiei ╚Öi v├ónz─ârilor de echipamente de ventila╚Ťie ╚Öi sisteme de distribu╚Ťie.

Certificatul confirmă că activitate companiei este în conformitate cu legile pentru mediu și ecologică.

Asigur─â cea mai mic─â poluare a atmosferei, folose╚Öte ra╚Ťional resursele naturale ╚Öi cele neregenerabile.

Certificate Komfovent

certificate Komfovent

RTL – Membru al Asocia╚Ťiei Germane a produc─âtorilor de echipamente de ventila╚Ťie orientate spre viitor.

EUROVENT – atribuit unit─â╚Ťilor de ventila╚Ťie Komfovent VERSO

TUV – echipamentele sunt fabricate in conformitate cu standardele EN 1886, EN 13053, EN 305, EN 308.

Certificat Casa Pasiv─â care confirm─â condsumul redus de energie al echipamentelor.