You are currently viewing Grile decorative inedite din inox si sticla, Starline

Grile decorative inedite din inox si sticla, Starline

  • Reading time:23 mins read

Având în vedere evoluția tehnologică, dezvoltarea opțiunilor de îmbunătățire a stilului de viață, tot mai mulți oameni înțeleg că sănătatea și confortul nu mai reprezintă de mult un lux. Acum poți să respiri un aer curat în casă în permanență, să scapi de grija mucegaiului și să ai facturi mai mici la încălzire iarna, fără să faci vreun efort financiar deosebit. Secretul este, desigur, informația

Cum este acest lucru posibil? Simplu: instalând un sistem de ventilație mecanică controlată, cu recuperare de căldură, poți avea o familie sănătoasă, copii fără alergii și un somn odihnitor!

 

Table of Contents

Grile decorative care cresc confortul in interiorul caselor moderne

Din momentul în care se înfiripă ideea unei case noi pentru familia ta, începi să te gândești, la cum ar trebui să fie acel loc, ca să poți avea armonie, să te simți acasă, înconjurată e obiecte decorative potrivite cu stilul tău, și în același timp să te simți în siguranță și confortabil, atât fizic cât și financiar.

Atunci când începi un astfel de proiect, este bine să iei în considerare toate aspectele importante. Poziționarea ferestrelor, distanța față de vecini și de stradă, posibilitatea racordării la utilități sunt, poate, cele mai comune elemente la care te gândești când realizezi o casă nouă.

Dar există ceva ce contează, poate, chiar mai mult… Ceva de care puțini oameni țin cont: calitatea aerului!

Indiferent că îți construiești o casă în centrul orașului sau în vârf de munte, dacă nu ai posibilitatea (sau chiar uiți) de a aerisi mereu, riști să te confrunți cu următoarele:

  • igrasie;
  • aer închis;
  • senzație de oboseală și dureri de cap;
  • praf;
  • alergii și urticarie;
  • acarieni;
  • umiditate ridicată.

Chiar dacă ai o casă nouă nu ești scutit de apariția acestor efecte ale unei aerisiri necorespunzătoare. 

Având în vedere motivele prezentate mai sus, dacă vrei ca interiorul noii tale case rezidențiale să fie, cu adevărat, plăcut și primitor … dacă NU vrei să se devalorizeze imediat… și dacă vrei să fie o oază de liniște și sănătate, atunci este esențial să instalezi un sistem de ventilatie mecanica controlata.

Sistemul este bine ascuns în structura clădirii, însă vor rămâne la vedere gurile de aer, acoperite de grile de aerisire.

Prin intermediul lor, aerul din interior va fi continuu împrospătat, creând astfel un microclimat interior plăcut, confortabil și sănătos.

Surse de aer curat pentru case eficiente energetic

Casele moderne aerisite cu sistem de ventilație, nu doar că au aer curat și proaspăt în orice încăpere, dar sunt și mult mai eficientă din punct de vedere energetic. 

Prin ventilația cu recuperare de căldură se previn pierderile de energie din timpul aerisirii clasice și se recuperează energia aerului viciat în proporție de aproximativ 75%.

Când timp te afli în interiorul unei astfel de case, vei simții confortabil și vei respira aer de o bună calitate. Sursa de aer curat și filtrat poate fi plasată după plac, în pardoseală, pe perete sau pe tavan.

Pot fi realizate în diferite forme și din materiale diverse, în funcție de preferințele fiecăruia. Totuși, ele nu sunt simple decoratiuni interioare. Cel mai adesea rolul lor este unul extrem de important, și anume de a distribui continuu și uniform aerul în încăperi.

În plus, se realizează transferul aerului: aerul viciat este absorbit prin acestea, urmând a preda din căldura sa celui curat, ce este introdus în încăpere.

Colecția Starline: forme, modele, culori pentru toate stilurile de amenajare interioară

Și pentru că toți suntem conștienți de faptul că starea de bine este susținută de armonie, renumita agenție Sieger Design a depus un efort special pentru a pune la dispoziția publicului o gamă variată de grile de ventilație, din materiale de cea mai bună calitate și cu un design pentru toate gusturile.

Fiind singurele elemente vizibile din întreg sistemul de ventilație centralizat, motiv pentru care au fost concepute astfel încât să completeze perfect orice interior.

Colecția profi-air Starline, se remarcă printr-o eleganță deosebită a liniilor, indiferent că optezi pentru sticlă sau inox, pentru monocrom sau abundență de culoare. 

Componentele uniforme, realizate cu o structură clară și finisaje discrete, materialele netede și formele precise oferă camerelor un caracter aparte, elegant și modern.

Concept exclusivist și materiale de calitate: sticlă și inox

Spre deosebire de alți producători care aleg plasticul ca material pentru realizarea grilelor, Frankische aduce pe piață prin colecția Starline o adevărată îmbunătățire în domeniu, optând pentru sticlă și oțel inox.

Oțelul inoxidabil este unul dintre cele mai populare materiale pentru elementele care au nevoie de rezistență și care trebuie să asigure un climat igienic. 

Obiectele din oțel inox au o rezistență superioară la coroziune, la orice fel de acțiune mecanică produsă asupra lor, pot fi curățate fără niciun fel de grijă și deși sunt dure și rezistente, prezintă o suprafață netedă și elegantă.

În plus, acest material este rezistent în condiții de temperaturi variabile, se dezinfectează foarte ușor și nu permite microbilor să se depună la fel de ușor.

Grilele din sticlă, pe de altă parte, reprezintă un concept mult mai exclusivist, dar care prezintă avantaje extraordinare. În primul rând, acestea sunt rezistente la acțiunea oricăror acizi sau baze.

Altfel spus pot fi curățate cu orice soluție pe care o aveți la îndemână, fără a vă face griji că își vor schimba aspectul. Apoi, sticla fiind inertă chimic în contact cu multe bacterii, oferă mai multă certitudine că aerul intrat în sistem va fi neviciat. 

Nu în ultimul rând, grilele Starline din sticlă sunt rigide, nu capătă miros, sunt impermeabile la gaze, vapori, lichide și arome, sunt igienice și pot avea o mulțime de forme și culori.

Forme si modele de grile decorative Starline pentru toate gusturile

colectia de grile de aerisire starline

Ținând cont de faptul în colecția Starline se găsesc nu mai puțin de 39 de modele de decorative din sticlă și oțel inox, putem spune cu încredere că există ceva pentru fiecare!

Într-un design, liniile sunt extrem de importante. Tocmai din acest motiv au fost concepute modele cu linii verticale, orizontale și chiar încrucișate.

Colecția de grile Starline conține atât forme dreptunghiulare și ovale precum și forme de rotunde și pătrate.

Grile Starline pentru baie și bucătărie, ușor de aplicat și de schimbat

Nimic nu se compară cu liniștea de a avea un sistem de ventilație mecanică puternic, în baie sau în bucătărie – mai ales dacă ai ferestre mici sau sunt chiar inexistente. Vaporii calzi și mirosurile pronunțate sunt, cu siguranță, cei mai mari inamici ai unei locuințe moderne.

În plus, grilele Starline din sticlă sunt ideale pentru aceste încăperi pretențioase. Ele nu păstrează agenții patogeni, nu rețin mirosurile sau apa și pot fi curățate extrem de ușor! Se fixează cu ajutorul unor magneți direct în ramele de ventilație, desprinzându-se la fel de simplu dacă se dorește schimbarea lor. Nimic mai ușor!

Grile Starline dreptunghiulare sau circulare pentru living și dormitor

Pentru camera de zi și pentru dormitoare cele mai populare sunt grilele de ventilație din oțel inox, tăiate cu un laser de mare precizie. Acestea pot prezenta modele dintre cele mai abstracte sau simple, potrivite pentru toate gusturile.

Pentru camera de zi și pentru dormitoare cele mai populare sunt grilele din oțel inox, tăiate cu un laser de mare precizie. Acestea pot prezenta modele dintre cele mai abstracte sau simple, potrivite pentru toate gusturile.

Așadar, este clar că viitorul este al celor care se respectă și își doresc să respire un aer cât mai curat. De ce să nu fi și tu unul din norocoși?

Alege să îți instalezi un sistem de ventilație mecanică controlată chiar acum!

Foto: designgitter

Respiră aer proaspăt și în interior!
Este esențial pentru o viață sănătoasă!