flow elite

     Elite este unitatea de ventilație și de purificare a aerului care îmbină cu succes eficiența și designul. Unitatea recuperează până la 91% din energia termică a aerului de ieșire (exhaustat), fără pierderi de performanță. În același timp filtrează aerul din exterior de polen, praf fin și alți poluanți prin filtrul dublu din dotare. Calitatea aerului interior rămâne în parametrii optimi în orice moment. Datorită funcționării automate, senzorul de umiditate expulzează excesul de umiditate, evitând condensul și mucegaiul. Senzorul de CO2 detectează nivelul de dioxid de carbon, acționând spre eliminarea acestuia. Senzorul VOC detectează acumularea poluanților periculoși acționând spre eliminarea acestora și înlocuirea aerului viciat cu aer proaspăt din exterior.

În plus Helty Flow Elite este echipat și cu funcția ”Free Cooling” ce permite răcirea interiorului casei în timpul nopților de vară. Helty Flow

 Detalii tehnice și informații de preț:

0787 329 920

 email  sau  formularul de contact 

 Elite este echipat și cu inovatorul Color Trust, dispozitiv luminos care indică calitatea aerului din interior prin diferite culori. În plus față de performanțele sale excelente, Helty Flow Elite este echipat și cu un kit LED, care poate fi reglată, împreună cu toate celelalte funcții de ventilație, prin intermediul aplicației dedicate pentru smartphone-uri și tablete. Acestea din urmă permit, menținerea controlului calității aerului în orice moment, prin afișarea tuturor parametrilor de calitate a aerului (umiditate, CO2, VOC, temperatură).

Color Trust, dispozitiv luminos care indică calitatea aerului din interior prin diferite culori.

LED LIGHT Helty Flow Elite este echipat și cu un kit LED, care poate fi reglată, împreună cu toate celelalte funcții de ventilație, prin intermediul aplicației dedicate pentru smartphone-uri și tablete.

 

     Senzorul de umiditate integrat în Helty Flow Plus analizează procentul de umiditate prezent din aer și reglează automat sistemul pentru valori optime ale umidității din interior.

 

     Cu funcția specială Free Cooling, puteți răci interiorul casei în timpul nopților și în sezonul de vară, fără a pierde energie și în același timp asigurând încontinuu aer filtrat și purificat.

 

     Senzorul de CO2, reglează debitul pentru reîmprospătarea aerului cu oxigen. 

 

     Senzorul VOC reglează debitul pentru eliminarea poluanților din aerul interior (compuși organici volatili).

Comentariile sunt închise.